Hola, et volem ajudar

Registre

Registrar-me a Mangooutlet.com

Registra't a Mangooutlet.com i comença a gaudir de molts avantatges:

  • Estalvia temps en les teves futures compres ja que no hauràs d'introduir les teves dades cada vegada.
  • Consulta en qualsevol moment l'estat de les teves comandes.
  • Revisa l'historial de les teves compres.

Per no haver d'identificar-te cada vegada que accedeixis a Mangooutlet.com, activa l'opció 'Recorda'm'.

REGISTRA'T

Rebre les Newsletters de Mango Outlet

Vols ser dels primers en conèixer les promocions i ofertes de Mango Outlet? Si es així, subscriu-te a la nostra newsletter!

Si a més a més de rebre la nostra newsletter també vols gaudir d'altres avantatges, registra't ara.

*En fer clic a 'Subscriure'm', acceptes la nostra política de privacitat. Si canvies d'idea, pots donar-te de baixa a través de l'enllaç que trobaràs a la part inferior de la newsletter de Mango o accedint a la secció de 'Subscripcions' que trobaràs a El meu compte.

Actualitzar o modificar les Newsletters que rebo per correu electrònic

Informa'ns sobre quin tipus de notícies (promocions exclusives, novetats, etc.) vols rebre per correu electrònic. Per fer-ho, accedeix a l'apartat Subscripcions a El meu compte i selecciona la/les marca/es que t'interessen. Podràs modificar les teves preferències quan vulguis. Tingues en compte que necessitem 48h per fer efectiu el canvi.

Canviar les meves dades

Pots modificar la teva contrasenya, adreça i telèfon en qualsevol moment. Per fer-ho, accedeix a l'apartat Les meves dades a El meu compte.

He oblidat la meva contrasenya

Si no te'n recordes de la teva contrasenya, pots recuperar-la fàcilment a través de la secció Iniciar sessió.  Només necessitem que ens indiquis el teu e-mail i t'enviarem un correu electrònic amb un enllaç que et permetrà crear una contrasenya nova.

Desactivar el meu compte

Per donar-te de baixa de Mangooutlet.com, accedeix a l'apartat Les meves dades a la secció El meu compte. És important que sàpigues que en desactivar el teu compte, s'eliminarà el teu historial de comandes i ja no el podràs recuperar.