Política de privacitat

Ús de les Cookies

Què són les cookies i com s’utilitzen?

Les cookies són arxius instal·lats a l’ordinador, el telèfon, la tauleta o qualsevol altre dispositiu de l’usuari, amb la finalitat de registrar les activitats d’aquest durant el seu temps de navegació en aquesta pàgina web i/o l’aplicació mòbil de MANGO (“Web/App”). Mitjançant l’ús de les cookies, el servidor on es troba la Web/App pot reconèixer el navegador que utilitza l’usuari, la qual cosa permet, per exemple, a l’usuari registrat accedir a les àrees i els serveis sense haver de registrar-se a cada visita i recordar les seves preferències d’idioma, país, etc., en les futures visites. Les cookies també s’utilitzen per mesurar l’audiència i els paràmetres del trànsit, controlar el progrés i el nombre d’entrades.

Qui utilitza la informació emmagatzemada a les cookies?

La informació emmagatzemada a les cookies de la Web/App és utilitzada per PUNTO FA, S.L. (“MANGO”), amb NIF número B-59088948:

• Adreça postal: carrer dels Mercaders (Polígon Industrial Riera Caldes), 9-11, 08184 Palau-solità i Plegamans (Barcelona)
  • Telèfon: 901 150 543
  • Correu electrònic: personaldata@mango.com

La informació emmagatzemada a les cookies gestionades per tercers és utilitzada per entitats externes que es detallen a continuació.

COM DESHABILITAR LA UTILITZACIÓ DE LES COOKIES I ELIMINAR LES INSTAL·LADES?

L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador en qualsevol moment, deshabilitant la instal·lació de les cookies i eliminant les cookies instal·lades prèviament al seu equip. En eliminar i/o deshabilitar les cookies, l’usuari s’exposa a no poder accedir a determinades funcionalitats de la Web/App o que la seva experiència de navegació sigui menys satisfactòria. Per això, li recomanem que les mantingui activades.

A continuació li facilitem la informació per eliminar o configurar les cookies de cada navegador:

Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer

Safari

Opera

QUIN TIPUS DE COOKIES UTILITZA MANGO?

A continuació s’indica els tipus de cookies utilitzats a la Web/App de MANGO, juntament amb la informació sobre la seva finalitat, funció, durada i gestió (pròpia o per tercers):

Cookies de gestió pròpia:

Nom de la cookie Domini del servidor Durada
_dc_gtm_UA-855910-3 .mango.com Sessió
_ga .mango.com Persistent
_gaexp .mango.com Persistent
_gat .mango.com Sessió
_gat_UA-855910-3 .mango.com Sessió
_gid .mango.com Sessió
googleexperiments .mango.com Persistent
_ga .shop.mango.com Persistent
_gat_UA-855910-26 .shop.mango.com Sessió
_gid .shop.mango.com Sessió
mangoShopCookie .mango.com Persistent
firstVisit shop.mango.com Sessió
mangoShopBannerCookiesShown shop.mango.com Sessió
mangoShopCookie_Banner shop.mango.com Persistent
_msuuid_7iu9q7bk10 .mango.com Persistent
_uetsid .mango.com Sessió
AWSELB .mango.com Sessió
BolsaCookie .mango.com Persistent
cto_lwid .mango.com Persistent
customerTokenCookie .mango.com Persistent
fita.sid.mango .mango.com Persistent
kidsNavigationCookie .mango.com Sessió
mangoShopCookie_Version .mango.com Persistent
MNGSESSIONID .mango.com Sessió
oam.Flash.RENDERMAP.TOKEN shop.mango.com Sessió

Nom de la cookie Termini de conservació   Finalitat
_dc_gtm_UA-855910-3     Anàlisi de navegació
_ga 730 dies Anàlisi de navegació
_gaexp 81 dies Anàlisi de navegació
_gat     Anàlisi de navegació
_gat_UA-855910-3     Anàlisi de navegació
_gid     Anàlisi de navegació
googleexperiments 81 dies Anàlisi de navegació
_ga 730 dies Anàlisi de navegació
_gat_UA-855910-26     Anàlisi de navegació
_gid     Anàlisi de navegació
mangoShopCookie 730 dies Personalització
firstVisit     Personalització
mangoShopBannerCookiesShown     Personalització
mangoShopCookie_Banner 90 dies Personalització
_msuuid_7iu9q7bk10 1 any Tècnica
_uetsid     Tècnica
AWSELB     Tècnica
BolsaCookie 29 dies Tècnica
cto_lwid 395 dies Tècnica
customerTokenCookie 29 dies Tècnica
fita.sid.mango 89 dies Tècnica
kidsNavigationCookie     Tècnica
mangoShopCookie_Version 730 dies Tècnica
MNGSESSIONID     Tècnica
oam.Flash.RENDERMAP.TOKEN     Tècnica

Cookies de tercers:

Nom de la cookie Domini del servidor Durada Termini de conservació
__cfduid .pingdom.net Persistent 315 dies
MUIDB bat.bing.com Persistent 390 dies
__cfduid .fitanalytics.com Persistent 309 dies
connect.sid.mango .fitanalytics.com Persistent 9 dies
igodigitalst_7247942 .igodigital.com Sessió
igodigitalstdomain .igodigital.com Sessió
igodigitaltc2 .igodigital.com Persistent 10 anys
MUID .bing.com Persistent 390 dies
MUIDDB .bing.com Persistent 390 dies
eid .criteo.com Persistent 150 dies
uid .criteo.com Persistent 305 dies
DSID .doubleclick.net Sessió
IDE .doubleclick.net Persistent 390 dies
NID .google.com Persistent 182 dies
NID .google.es Persistent 182 dies
fr .facebook.com Persistent 90 dies
UULE www.google.es Sessió 1 dia

Nom de la cookie Finalitat Nom del proveïdor Més informació
__cfduid Anàlisi de navegació Pingdom https://www.pingdom.com/legal/cookie-policy
MUIDB Anàlisi de navegació Microsoft / Bing  https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement
__cfduid Anàlisi de navegació Fitanalytics https://www.fitanalytics.com/files/Privacy_Policy_DE-EN_FitA.pdf
connect.sid.mango Anàlisi de navegació Fitanalytics https://www.fitanalytics.com/files/Privacy_Policy_DE-EN_FitA.pdf
igodigitalst_7247942 Anàlisi de navegació iGoDigital  http://pages.exacttarget.com/iGoDigitalPrivacy
igodigitalstdomain Anàlisi de navegació iGoDigital  http://pages.exacttarget.com/iGoDigitalPrivacy
igodigitaltc2 Anàlisi de navegació iGoDigital  http://pages.exacttarget.com/iGoDigitalPrivacy
MUID Publicitària Microsoft / Bing  https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement
MUIDDB Publicitària Microsoft / Bing  https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement
eid Publicitària Criteo https://www.criteo.com/es/privacy/
uid Publicitària Criteo https://www.criteo.com/es/privacy/
DSID Publicitària Google http://www.google.com/policies/privacy/.
IDE Publicitària Google http://www.google.com/policies/privacy/.
NID Publicitària Google http://www.google.com/policies/privacy/.
NID Publicitària Google http://www.google.com/policies/privacy/.
fr Publicitària Facebook https://www.facebook.com/policies/cookies/
UULE Anàlisi de navegació Google http://www.google.com/policies/privacy/.

MANGO podrà actualitzar aquests quadres informatius cada cert temps per reflectir les cookies utilitzades en cada moment. Per això, li recomanem que consulti la nostra política de cookies amb regularitat.

A continuació es detalla la descripció de cada finalitat:

Finalitat Descripció
Anàlisi de navegació Són aquelles que ens permeten comptar visites a la Web/App i fonts de trànsit, quantificar el nombre d’usuaris, i poder així mesurar i fer l’anàlisi estadística de l’ús que en fan els usuaris.
Personalització Són aquelles que et permeten accedir al servei amb unes característiques predefinides en funció d’una sèrie de criteris com, per exemple, l’idioma, el tipus de navegador a través del qual s’accedeix al servei, la configuració regional des d’on s’accedeix al servei, etc.
Tècnica Són necessàries per a la navegació i el bon funcionament de la nostra Web/App. Permeten, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, accedir a parts d’accés restringit, realitzar el procés de compra d’una comanda, utilitzar elements de seguretat, emmagatzemar continguts per poder difondre vídeos o compartir continguts a través de xarxes socials.
Publicitat comportamental Aquestes cookies emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de la seva navegació per la Web/App per mostrar-los publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació.
Publicitària Aquestes cookies emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de la seva navegació per la Web/App per mostrar-los publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació.