Beste, we willen je helpen

Registratie

Me aanmelden op Mangooutlet.com

Meld je aan op Mangooutlet.com en begin van de vele voordelen te genieten:

  • Bespaar tijd tijdens je toekomstige aankopen. Je hoeft namelijk niet opnieuw je gegevens in te voeren.
  • Raadpleeg je bestellingen wanneer je maar wilt.
  • Bekijk het overzicht van je bestellingen.

 Activeer de optie 'Herinner mij' zodat je je niet telkens wanneer je Mangooutlet.com bezoekt hoeft te identificeren.

JE AANMELDEN

Nieuwsbrieven van Mango Outlet ontvangen

Wil je een van de eersten zijn die op de hoogte is van de acties en aanbiedingen van Mango Outlet? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan als je naast onze nieuwsbrief ook wilt genieten van andere voordelen.

*Door op 'Me aanmelden' te klikken, accepteer je ons privacybeleid. Mocht je van gedachten veranderen, dan kun je je afmelden via de link die je aan de onderkant van de Mango nieuwsbrief vindt of via het onderdeel ‘Aanmeldingen’ onder Mijn rekening.

De nieuwsbrieven die ik per e-mail ontvang actualiseren of wijzigen

Informeer ons over het type nieuws (exclusieve acties, nieuwtjes, enz.) dat je per e-mail wilt ontvangen. Ga hiervoor naar Aanmeldingen onder Mijn rekening en markeer wat je interesseert. Je kunt je voorkeuren wanneer je maar wilt wijzigen. Houd er wel rekening mee dat we 48 uur nodig hebben om de wijziging door te voeren.

Mijn gegevens wijzigen

Je kunt je wachtwoord, adres en telefoonnummer altijd wijzigen. Ga hiervoor naar Mijn gegevens onder Mijn rekening.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je hem gemakkelijk achterhalen via het onderdeel Sessie starten. Je hoeft dan alleen maar je e-mailadres door te geven en je krijgt vervolgens van ons een bericht met een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Mijn rekening deactiveren

Ga naar Mijn gegevens onder Mijn rekening om je af te melden van Mangooutlet.com. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat het deactiveren van je rekening inhoudt dat het overzicht met bestellingen wordt gewist en niet meer kan worden hersteld.