Registration

Registrer meg på Mangooutlet.com

Registrer deg på Mangooutlet.com og få flere fordeler:

• Spar tid på dine fremtidige kjøp ved å ikke måtte angi informasjonen din hver gang.
  • Sjekk status for dine ordre når som helst.
  • Sjekk historikken for dine kjøp.

Aktiver alternativet ‘Husk meg’ for å unngå at du må identifisere deg hver gang du besøker Mangooutlet.com.

REGISTRER DEG

Få Mango Outlet nyhetsbrev

Vil du være blant de første som får vite om Mango Outlet kampanjer og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hvis du i tillegg til å motta vårt nyhetsbrev ønsker å nyte andre fordeler, registrer deg nå.

*Ved å klikke på ‘Abonner' aksepterer du våre retningslinjer for konfidensialitet. Hvis du ombestemmer deg kan du kansellere ved å klikke på linken i bunnen av nyhetsbrevet fra Mango eller ved å gå inn på delen ‘Abonnement’ i Min konto.

Oppdater eller endre nyhetsbrevene jeg får på e-post

Fortell oss om hvilke typer nyheter (eksklusive kampanjer, siste nytt, etc.) du ønsker å motta på e-post. For å gjøre dette går du til delen Abonnementer i Min konto og velger de(t) merket(-ene) som interesserer deg. Du kan endre preferansene dine når du vil. Husk at vi trenger 48 timer før endringen blir effektiv.

Endre min informasjon

Du kan endre passord, adresse og telefonnummer når som helst. For å gjøre dette, se i delen Min informasjon i Min konto.

Jeg har glemt passordet mitt

Hvis du ikke husker passordet ditt kan du enkelt gjenvinne det i delen Start økt. Bare oppgi e-postadressen din, så vil vi sende deg en melding med en lenke som som vil gi deg muligheten til å lage et nytt passord.

Avslutt min konto

For å kansellere din registrering ved Mangooutlet.com, gå til Min informasjon i delen Min konto. Husk at hvis du stenger kontoen din vil ordrehistorien din bli permanent slettet.