Betalingsmetoder

Du kan velge mellom forskjellige betalingsmetoder:

BANK- ELLER KREDITTKORT

Visa, Visa Electron, MasterCard eller American Express. Betaling med betalingskort eller American Express vil bli belastet i sanntid.

PAYPAL

For å betale via PayPal velger du denne betalingsmetoden og klikker på ‘Bekreft betaling’. Du vil da bli sendt videre til PayPal sin nettside for å fortsette med betalingen.

KLARNA

Du kan velge å betale kjøpet ved bruk av Klarna Faktura eller Klarna Konto. I disse tilfellene skjer betaling kun etter at du har mottatt varene hjemme, og du trenger ikke å oppgi kortinformasjon.

Hvis du velger én av disse betalingsmetodene må du oppgi fødselsnummeret ditt.

Klarna Faktura: kjøp nå og betal innen 14 dager. Klarna sender deg fakturaen via e-post.

Klarna Konto: del opp betalingen i 3-24 måneder og velg hvor mye du ønsker å betale hver måned. Denne betalingsmetoden har et administrasjonsgebyr på 45,00 kr.

Ved å velge én av disse betalingsmetodene, godtar du vilkårene for Klarna. Hvis du vil vite mer, gå til Klarna.no.

Sikkerhet

For Mango er sikkerheten ved online kjøp grunnleggende. Alle transaksjoner utføres via sikre betalingssystemer. Konfidensiell betalingsinformasjon oversendes direkte i kryptert format (SSL) til instansen.

Vi har GeoTrust SSL-sertifikater og sikkerhetssertifikatene for online transaksjoner: Verified by VISA og MasterCard SecureCode.

Kjøpsgrense

Av sikkerhetsårsaker tillates ikke kjøp for mer enn kr 12 000 eller mer enn 40 varer.