Hej, vi vill hjälpa dig.

Registrering

Registrera dig på Mangooutlet.com

Registrera dig på Mangooutlet.com och få en mängd erbjudanden:

• Spara tid vid framtida beställningar genom att slippa fylla i dina uppgifter varje gång.
  • Kontrollera din beställnings status när som helst.
  • Ta fram din beställningshistorik.

För att slippa ange dina inloggningsuppgifter varje gång du går in på Mango.com, klicka i "Kom ihåg mig".

REGISTRERA DIG

Prenumerera på Mangos Outlet nyhetsbrev

Vill du vara bland de första som får höra om Mango Outlets kampanjer och erbjudanden? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Förutom vårt nyhetsbrev får du även en rad andra erbjudanden, så registrera dig nu.

*Genom att klicka på "Prenumerera" accepterar du vår integritetspolicy. Om du ändrar dig kan du avprenumerera genom att klicka på länken längst ner i Mangos nyhetsbrev eller under Prenumerationer på sidan Mitt konto.

Bestäm vilka nyhetsbrev du får skickade till din e-post

Bestäm vilka nyheter (exklusiva kampanjer, senaste nyheter etc.) som du vill ta emot via e-post. Gå till Prenumerationer på sidan Mitt konto och välj vilka varumärken som du är intresserad av. Du kan ändra dina inställningar när som helst. Tänk på att det tar 48 timmar innan ändringen går igenom.

Ändra kontouppgifter

Du kan ändra ditt lösenord, din adress och ditt telefonnummer när som helst. Gå till Mina uppgifter på sidan Mitt konto.

Jag har glömt mitt lösenord

Om du inte kan komma ihåg ditt lösenord kan du enkelt återhämta det på sidan Starta session. Ange bara din e-postadress så skickar vi ett meddelande med en länk för att skapa ett nytt lösenord.

Avsluta ditt konto

För att avsluta ditt konto hos Mangooutlet.com går du till Mina uppgifter på sidan Mitt konto. Kom ihåg att om du avslutar ditt konto så raderas din beställningshistorik permanent.