Gratis verzending vanaf 40 €
Beste, we willen je helpen

Verzending

Laatste herziening: 01/01/2023

Verzendmethoden en -kosten

De leveringstermijn en verzendkosten variëren naargelang de bezorgmethode. Je kunt kiezen tussen thuisbezorging of bezorging bij een bpack-bpost punt naar keuze.

BEZORGMETHODE  VERZENDKOSTEN  LEVERINGSTERMIJN
Standard  € 3.95(Gratis voor bestellingen van meer dan € 40,-)  2 à 7 werkdagen
bpack-bpost € 3.95 (Gratis voor bestellingen van meer dan € 40,-)  4 à 7 werkdagen

Je bestelling volgen

Raadpleeg wanneer je maar wilt de status van je bestelling in het onderdeel Mijn bestellingen onder Mijn rekening. Als je niet bent geregistreerd op Mangooutlet.com, dan kun je direct naar de sectie Orders gaan. In dit geval moet je je e-mailadres en ordernummer invullen.

Daarnaast, als je bestelling onze magazijnen verlaat, sturen we je een e-mail.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Als je bestelling nog niet is gearriveerd en de leveringstermijn is al voorbij, check dan je e-mails aangezien je waarschijnlijk een e-mail hebt ontvangen waarin je wordt geïnformeerd dat de bestelling ons magazijn heeft verlaten.

Vergeet niet dat kun je de status van je bestelling raadplegen in het onderdeel Mijn bestellingen onder Mijn rekening. Als je niet geregistreerd bent, ga dan naar het onderdeel Orders en voer je e-mailadres en het ordernummer in.

Houd er rekening mee dat tijdens uitverkoop- en actieperiodes de leveringstermijnen langer kunnen zijn.

De ontvangen artikelen zijn niet juist of hebben een defect

Als je een artikel met een defect of een ander dan het bestelde artikel hebt ontvangen, zullen we die artikelen en de verzendkosten terugbetalen zodra we ze in ons magazijn ontvangen en de staat van de artikelen gecontroleerd hebben.

Om de retournering te regelen moet het afleveringsbewijs ingevuld en bij het pakket gevoegd worden.

Kun je het afleveringsbewijs niet vinden? Ga dan naar Mijn bestellingen onder Mijn rekening, selecteer de bestelling en druk het 'Retourneringsformulier' af. Als je nog niet geregistreerd bent, ga dan naar de sectie Orders en voer je e-mailadres en het ordernummer in.

Bekijk de verschillende retourneringsopties onder Ruilen en retourneren.

Ik heb niet alle artikelen van mijn bestelling ontvangen

Check je e-mail om na te gaan of we je een mail hebben gestuurd om je te informeren dat een van de artikelen uit je bestelling niet meer verkrijgbaar is. In dit geval betalen we het bedrag van dat artikel en de verzendkosten van je bestelling terug met dezelfde betaalmethode als die je voor de aankoop hebt gebruikt.

Als je geen e-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice en we zullen je zo snel mogelijk antwoorden.