Gratis verzending vanaf 40 €
Beste, we willen je helpen

Ruilen en retourneren

Laatste herziening: 01/01/2023

Online aankopen

  Per post retourzenden

  Je hebt 30 dagen vanaf de verzending van je bestelling om een ​​artikel te ruilen voor een andere maat of om een ​​retourzending aan te vragen:

  1. Maak je pakket klaar met het afleveringsbewijs

  Pak de artikelen op veilige wijze in, zo mogelijk in het oorspronkelijke pakket, en voeg het afleveringsbewijs erbij. Het is belangrijk dat je in dit document aangeeft of je een andere maat nodig hebt of de artikelen wilt retourneren en de artikelen waarom het gaat.

  Als je het niet kunt vinden, ga dan naar Mijn aankopen onder Mijn Rekening, selecteer je bestelling en druk het 'Retourneringsformulier' af. Als je nog niet geregistreerd bent, ga dan naar het onderdeel Mijn aankopen en voer je e-mailadres en het ordernummer in.

  2. Plak het retourneringsetiket op een zichtbare plek van het pakket

  Op het afleveringsbewijs vindt je een etiket met het retourneringsadres dat je op het pakket moet plakken.

  Als je het niet in het pakket terugvindt, gebruik dan het volgende adres:

  Mango Returns c/o Bob DELAIS
  Industriezone Z5 – Gebouw 500
  Hof Te Bollebeeklaan 16
  1730 Mollem
  Belgium

  3. Verzenden

  Ga naar een koeriersbedrijf en verstuur je pakket. Als alternatief en voor meer veiligheid kun je het aangetekend of met ontvangstbevestiging versturen.

  Houd er rekening mee dat Mango niet verantwoordelijk is voor de kosten van het retourneren van de producten en ook geen rembourszendingen accepteert.

  Binnen een termijn van 6 tot 11 werkdagen vanaf het moment waarop wij je pakket in ons magazijn ontvangen, zal de maat geruild of de retournering geregeld worden.

  Ruilen

  Heb je liever een andere maat, dan kun je die aanvragen bij het retourneren. Geef hiervoor het artikel dat je wilt ruilen en de nieuwe maat op de pakbon aan.

  Als de betreffende maat niet verkrijgbaar is, betalen we het bedrag van het artikel terug.

  Als je het kledingstuk wilt ruilen voor een ander model of kleur, moet je het artikel retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen.

  Gepersonaliseerde kledingstukken en accessoires kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

  Retourneringsvoorwaarden

  Voor het ruilen of retourneren moet je rekening houden met het volgende:

  • De geretourneerde artikelen moeten in dezelfde toestand verkeren als waarin je ze hebt ontvangen.
  • Om hygiënische redenen zijn slips, strings en hipsters voorzien van een bescherming die vermijdt dat zij gepast of gebruikt kunnen worden. Als je dit soort artikelen wilt ruilen, mogen zij in geen geval van het etiket en de bescherming zijn ontdaan.
  • Om hygiënische redenen kunnen oorbellen niet geruild of geretourneerd worden.
  • Zodra we je pakket ontvangen, controleren we de toestand van de artikelen en zullen we de maat ruilen of de geretourneerde artikelen terugbetalen. Houd er rekening mee dat bij retourneringen per post Mango geen onder rembours verzendingen accepteert en dat de verzend- noch de retourkosten worden vergoed.

  Ontbindingsrecht

  Klanten uit de Europese Unie beschikken over 14 kalenderdagen, vanaf de ontvangstdatum van hun bestelling, om de aankoop te annuleren die zij bij MANGO hebben verricht.

  Als je gebruik wilt maken van je recht van afstand, dan moet je ons dit doorgeven aan de hand van een brief of d.m.v. van dit ontbindingsformulier dat je per e-mail of post dient te versturen.

  MANGO OUTLET
  Dpto. de Atención al Cliente
  Calle Mercaders 9-11
  Pol. Ind. Riera de Caldes
  C.P. 08184 Palau-Solità i Plegamans 
  Barcelona (España)

  Tel.: 0800 580 03 (gratis)
  E-mail: contact@mangooutlet.com

  Wij herinneren je eraan dat je de gegevens van je betaalpassen niet via e-mail of social media moet verstrekken. Hier meer informatie.

  Nadat je je voornemen om gebruik te maken van het recht op ontbinding van je bestelling hebt doorgegeven, heb je nog eens 14 extra dagen om de bestelling te retourneren.

  Je kunt je bestelling per post terugzenden.

  Ontvang je van een beschermstrip voorziene ondermode, houd er dan rekening mee dat je geen gebruik meer kunt maken van je ontbindingsrecht als deze beschermstrip is verwijderd.

  Terugbetalingen

  Zodra we de status van de geretourneerde artikelen hebben geverifieerd sturen we je een e-mail om je te informeren over de restitutie van je besteling. Vergeet niet dat de terugbetaling zal worden gedaan met dezelfde betaalmethode als bij de aankoop is gebruikt en afhankelijk van je bank, kan dit tussen 3 en 12 werkdagen in beslag nemen vanaf het moment dat wij de geretourneerde artikelen in ons magazijn ontvangen.

  Als je een artikel met een defect hebt ontvangen of een artikel dat je niet hebt besteld en je besluit het per post terug te zenden, vergeet dan niet om bij het pakket het bewijs van de verzendkosten te voegen. Zodra wij de toestand van de artikelen hebben gecontroleerd, zullen wij het bedrag van de geretourneerde artikelen en de desbetreffende verzendkosten terugbetalen.

  Houd er rekening mee dat de terugbetaling van de verzendkosten na die van de artikelen geschiedt.