Hola, et volem ajudar

Formes de pagament

Última revisió: 01/01/2022

Mètodes de pagament

Pots triar entre diferents mètodes de pagament:

TARGETA DE DÈBIT O CRÈDIT

Visa, Visa Electron, MasterCard i American Express. El càrrec del pagament amb targetes de dèbit o American Express es realitzarà a temps real.

PAYPAL

Per comprar amb PayPal, selecciona aquesta modalitat de pagament i clica 'Confirmar pagament'. A continuació, et redirigirà a la pàgina de PayPal per procedir al pagament.

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

El termini per realitzar el pagament per transferència bancària és de 3 dies laborables a partir de la data en què es realitzi la comanda. 

El pagament haurà de realitzar-se des d'un compte corrent d'un banc d'Espanya. En realitzar la transferència ha d'indicar-se com a referència el número de la comanda i el nom complet del client, tal com s'indicarà en realitzar la comanda. Aquesta només s'enviarà una cop rebut el pagament.

En aquest cas necessitarem el teu codi IBAN. Sense aquesta dada, no podrem ingressar-te els diners de la devolució. Per fer-ho, accedeix a l'apartat Actualitzar dades bancàries a la secció El meu compte. Si encara no estàs registrat, pots facilitar-nos les teves dades a través de la secció Comandes. Recorda que el codi IBAN haurà de pertànyer a una entitat bancària del país al que s'envia la comanda.

MANGO CARD

Consulta tota la informació sobre els avantatges i les modalitats de pagament a la secció Mango Card

Seguretat

Per a Mango, la seguretat de les compres on-line és fonamental. Totes les transaccions es duen a terme a través de sistemes de pagament segurs. Les dades confidencials del pagament es transmeten directament i de forma encriptada (SSL) a l'entitat.

Comptem amb certificats SSL de GeoTrust i amb els certificats de seguretat de transaccions on-line: Verified by VISA, MasterCard SecureCode i American Express Safekey.

Límit de compra

Per raons de seguretat, no es poden realitzar compres superiors a 1.500€ ni de més de 40 articles.