Enviament gratuït des de 30 € - Paga en 3 mesos 0% TAE
Hola, et volem ajudar

Canvis i devolucions

Última revisió: 30/05/2023

Compres online

  Devolució gratuïta a la botiga

  Si després de fer la teva compra a Mangooutlet.com no quedes satisfet amb algun article, tens 30 dies des de l'expedició de la teva comanda per fer canvis de talla o sol·licitar una devolució. És molt fàcil!

  Recorda que els articles de la col·lecció home, nens, Teen, bebè, bany, esport, llenceria o Violeta by Mango només es podran retornar per correu.

  1. Localitza la teva botiga Mango Outlet més propera

  Les devolucions es podran realitzar a qualsevol botiga Mango Outlet d’Espanya que tingui a la venda la col·lecció que desitges retornar. 

  Consulta les col·leccions disponibles a cada botiga a l’apartat Botigues.

  Recorda que les devolucions també poden realitzar-se per correu

  2. Entrega l'article que desitges canviar o retornar a caixa

  A més, és important que indiquis a l'albarà d'entrega els articles que vols retornar o la nova talla.

  Si no trobes el document al teu paquet, accedeix a Les meves compres a la secció El meu compte, selecciona la comanda i imprimeix el 'Formulari de devolució'. Si encara no estàs registrat, accedeix a la secció Les meves compres i introdueix el teu e-mail i el número de la teva comanda. 

   

  3. El reemborsament es realitzarà amb el mateix mètode de pagament utilitzat a la compra

  Recorda que si retornes els teus articles a una botiga, les dades de la teva devolució s'enviaran a la nostra seu des d'on es procedirà al reemborsament amb el mateix mètode de pagament utilitzat a la compra.

  Devolució per correu

  Tens fins a 30 dies des de l'expedició de la teva comanda per fer un canvi de talla o sol·licitar la devolució per correu:

  1. Prepara el teu paquet amb l'albarà d'entrega

  Empaqueta els teus articles de forma segura, en el paquet original si és possible, i inclou-hi l'albarà d'entrega. És important que indiquis en aquest document si desitges fer un canvi de talla o una devolució i els articles corresponents.

  Si no el trobes, accedeix a Les meves compres a la secció El meu compte, selecciona la comanda i imprimeix el 'Formulari de devolució'. Si encara no estàs registrat, accedeix a la secció Les meves compres i introdueix el teu e-mail i el número de la teva comanda. 

  2. Enganxa l'etiqueta de devolució a una zona visible del paquet

  A l'albarà d'entrega trobaràs una etiqueta amb la direcció de devolució que hauràs d'enganxar al teu paquet.

  Si no la trobes inclou al paquet la següent direcció d'enviament:

  MANGO OUTLET RETURNS
  C/ Torre de Cellers, 4
  Pol. Ind. Can Volart
  08150 Parets del Vallès
  Barcelona (España)

  3. Realitza l'enviament

  Per fer-ho, dirigeix-te a Correus i envia el teu paquet per correu certificat o amb justificant de recepció.

  Tingues en compte que Mango no es farà càrrec de les despeses de la devolució dels productes ni acceptarà enviaments contrareemborsament.

  En un termini d'entre 3 i 12 dies laborables des que rebem el teu paquet als nostres magatzems es tramitarà el teu canvi de talla o devolució. 

  Canvis

  Si prefereixes una altra talla, pots sol·licitar-la en el moment de la devolució. Per fer-ho, indica l'article que vols modificar i la nova talla a l'albarà de lliurament.

  Si la talla en qüestió no està disponible, et reemborsarem l'import de la peça.

  Si vols substituir la peça per un altre model o color, hauràs de tornar l'article i fer una nova comanda.

  Les peces i accessoris personalitzats no es poden canviar ni tornar.

  Condicions de les devolucions

  En la realització de canvis i devolucions has de saber que:

  • Els articles retornats han d'estar en les mateixes condicions que quan els vas rebre.
  • Per motius d'higiene, les calcetes, tangues i culottes porten un dispositiu de protecció que evita que puguin ser emprovats o usats. Si desitges retornar aquest tipus d'articles, és imprescindible que conservin l'etiqueta i el dispositiu de protecció.
  • Per motius d'higiene, no s'accepta el canvi ni la devolució d'arracades.
  • Tan bon punt rebem el teu paquet, verificarem l'estat dels articles i realitzarem el canvi de talla o el reemborsament de les peces retornades. Tingues en compte que en el cas de les devolucions per correu postal, Mango no acceptarà els enviaments a ports deguts o contra reemborsament i que no s'abonaran les despeses d'enviament ni de devolució.

  Dret de desistiment

  Els clients de la Unió Europea disposen de 14 dies naturals, des de la data de recepció de la seva comanda, per a exercir el seu dret a anul·lar la seva compra realitzada a Mango Oultet.

  Per fer-ho, és necessari comunicar la teva intenció d'exercir el dret de desistiment de la comanda a través d'una carta o d'aquest formulari de desistiment que s'haurà d'enviarper correu electrònic o per correu postal:

  MANGO OUTLET
  Dpt. d'Atenció al Client
  Calle Mercaders 9-11
  Pol. Ind. Riera de Caldes
  C.P. 08184 Palau-Solità i Plegamans 
  Barcelona (Espanya)

  Tel.: 901 150 543 (trucada local)
  E-mail: contact@mangooutlet.com

  Et recordem que no has de facilitar les dades de les teves targetes a través d’e-mail o xarxes socials. Més informació aquí.

  Després de comunicar la teva intenció d'exercir el dret de desistiment de la comanda, tindràs 14 dies addicionals més per a retornar-la.

  La devolució de la comanda la podràs realitzar a botigues Mango Outlet o per correu. Recorda que els articles de la col·lecció home, nens, bebè, bany, esport, llenceria o Violeta by Mango només es podran retornar per correu

  Si reps roba interior precintada tingues en compte que no podràs exercir el teu dret de desistiment una vegada desprecintada.

  Reemborsaments

  Així que verifiquem l'estat dels articles retornats, t'enviarem un correu electrònic per informar-te del reembossament de la teva comanda. Recorda que l'abonament es farà en el mateix mètode de pagament utilitzat en la compra i que, en funció del teu banc, aquest pot oscil·lar entre 3 i 12 dies laborables des que rebem la teva devolució als nostres magatzems.

  Has realitzat el pagament per transferència bancària? En aquest cas necessitarem el teu codi IBAN. Sense aquesta dada, no podrem ingressar-te els diners de la devolució. Per fer-ho, accedeix a l'apartat Actualitzar dades bancàries a la secció El meu compte. Si encara no estàs registrat, pots facilitar-nos les teves dades a través de la secció Comandes. Recorda que el codi IBAN haurà de pertànyer a una entitat bancària del país al que s'envia la comanda.

  Si has rebut un article amb defecte o diferent al que has comprat i decideixes retornar-lo per correu, recorda incloure al paquet el comprovant de les despeses d'enviament a les nostres oficines. Tan bon punt verifiquem l'estat de les peces, t'abonarem l'import dels articles retornats i les despeses d'enviament i devolució corresponents.

  Tingues en compte que la devolució del transport es realitzarà posteriorment a la devolució dels articles.

  Compres a botigues MANGO OUTLET

   Devolucions

   Durant un mes a partir de la data de la compra i mitjançant la presentació del justificant de compra original, MANGO OUTLET t’ofereix la possibilitat de bescanviar els articles per estrenar i d'import superior a 3 euros a qualsevol botiga que disposi de la col·lecció corresponent, dins del país on es va realitzar la compra.

   Les etiquetes de preu han d’estar intactes.

   Per motius d’higiene, no s’acceptaran canvis ni devolucions dels articles de bany, llenceria, roba interior i bijuteria.

   El tiquet regal només permet canvis.

   No es permès el bescanbi d'articles etiquetats com a defectuosos.

   Per pagar amb targeta bancària és indispensable presentar un document identificatiu.

   No es realitzen vals ni devolucions.

   Aquesta garantia és addicional als drets que la llei li concedeix als consumidors.

   Aquest establiment disposa de fulls de reclamació.