Enviament gratuït des de 30 € - Paga en 3 mesos 0% TAE
Hola, et volem ajudar

Enviament

Última revisió: 01/01/2023

Mètodes i cost de l'enviament

El termini de lliurament i els costos de la tramesa variaran en funció del tipus d'enviament. Pots triar entre l'enviament a domicili o la recollida a una àmplia selecció de punts de recollida Seur.

TIPUS D'ENVIAMENT  COST DE LA TRAMESA  TERMINI DE LLIURAMENT
Estàndard 3,95€ (Gratuïta en comandes superiors a 30€)  1 a 3 dies laborables
Punt de recollida Seur 3,95€ (Gratuïta en comandes superiors a 30€) 1 a 3 dies laborables

Seguiment de la teva comanda

Consulta l'estat de la teva comanda en qualsevol moment a l'apartat Les meves comandes a la secció El meu compte. Si no estàs registrat a Mangooutlet.com, pots accedir directament a la secció Comandes. En aquest cas, hauràs d'introduir el teu e-mail i el número de la teva comanda. 

A més, quan la teva comanda surti dels nostres magatzems t'enviarem un correu electrònic.

Encara no he rebut la meva comanda

Si encara no t'ha arribat la teva compra i ja ha passat el termini de lliurament, revisa el teu correu electrònic, perquè és probable que hagis rebut un correu electrònic informant-te que la teva comanda ha sortit dels nostres magatzems. 

Recorda que tens la possibilitat de consultar l'estat de la teva comanda a l'apartat Les meves comandes a la secció El meu compte. Si no estàs registrat, accedeix a la secció Comandes i introdueix el teu e-mail i el número de la teva comanda. 

Tingues present que en període de rebaixes o promocions, els terminis de lliurament poden ser superiors.

Els articles rebuts són incorrectes o tenen un defecte

Si has rebut un article amb algun defecte o diferent al comprat, efecturarem el reemborsament d'aquests articles i de les despeses d'enviament tan bon punt els rebem als nostres magatzems i verifiquem l'estat de les peces.

Per tramitar la devolució és imprescindible que omplis l'albarà d'entrega i l'incloguis al teu paquet.  

No el trobes? Accedeix a l'apartat Les meves comandes a la secció El meu compte, selecciona la comanda i imprimeix el 'Formulari de devolució'. Si encara no estàs registrat, accedeix a la secció Comandes i introdueix el teu e-mail i el número de la teva comanda. 

Consulta les diferents opcions de devolució a la secció Canvis i devolucions.

No he rebut tots els articles de la meva compra

Revisa el teu e-mail per comprovar si t'hem enviat algun correu electrònic informant-te que un dels articles inclosos a la teva comanda ja no està disponible. En aquest cas, et reemborsarem l'import corresponent a aquest article i les despeses d'enviament de la teva comanda amb el mateix mètode de pagament utilitzat a la compra. 

Si no has rebut cap e-mail, posa't en contacte amb Atenció al client i et respondrem el més aviat possible.