Hola, et volem ajudar

Mango Card

Última revisió: 01/01/2021

NOVA MANGO CARD

Utilitza la nova Mango Card per fer totes les teves compres de la forma més còmoda possible i aprofita les millors ofertes i descomptes.

Avantatges de la Mango Card

Amb la Mango Card podràs realitzar les teves compres a través de modalitats de pagament còmodes i podràs gaudir d'avantatges exclusius:

CASHBACK: recupera el 1% de totes les teves despeses (vacances, bitllets d’avió, restaurants, estètica, etc.) en vals descompte que podràs bescanviar en qualsevol botiga Mango. (1)

10% de descompte immediat a la teva primera compra(2)

Regal exclusiu pel teu aniversari

Vendes privades només per a tu

Sorteigs de Targetes Regal MANGO

Invitació a festes, presentacions i esdeveniments especials: shootings, showrooms, etc.

Descomptes exclusius a hotels, gimnasos, balnearis, oci, bellesa i salut.

Aconsegueix la teva Mango Card gratis, sense despeses d'emissió ni quota de manteniment.

(1)Descompte ofert per MANGO. Resulta d’aplicar el 1% a tots els pagaments efectuats amb la MANGO Card a excepció de les compres fetes a botigues MANGO (s’entén com a botiga MANGO qualsevol botiga física i també les botigues online MANGO.COM i MANGOOUTLET.COM), així com els pagaments realitzats a (i) entitats financeres; (ii) serveis financers, siguin disposicions telefòniques o en caixers o ús de la Tarjeta en qualsevol activitat relacionada; (iii) pagaments de tributs o multes i (iv) pagaments de qualsevol tipus de servei o activitat relacionada amb el joc o les apostes. El cupó s'emetrà cada mes i s'enviarà per correu electrònic sempre que l'import acumulat sigui superior o igual a 5€ i la targeta estigui al corrent de pagament. L’import del cupó cashback es calcula en funció del còmput de compres realitzades amb la MANGO Card durant el període de facturació que va des del 23 d'un mes fins al 22 del següent. El cupó cashback és d’un sol ús i no és acumulable amb altres cupons cashback i només és vàlid a botigues MANGO d’Espanya pagant amb la MANGO Card. No és vàlid a botigues MANGO Outlet, a MANGO.COM, a MANGOOUTLET.COM ni a botigues MANGO situades als aeroports. Els cupons cashback tenen una vigència de tres mesos des de la data d’emissió i es descompten de futures compres l’import mínim de les quals ha de ser equivalent com a mínim al valor del cupó cashback. Si el valor del cupó cashback és superior a l’import final de la compra, en cap cas no se’n reemborsarà la diferència. Si l’import acumulat en el període corresponent a l’emissió del cupó és inferior a 5€, no s’emetrà cupó cashback; no obstant això, aquest import es mantindrà per al càlcul de l’import del cupó cashback del període següent (fins a un màxim de 12 mesos). No es poden reclamar els diners en efectiu. En cas de devolució d’articles adquirits mitjançant cupó cashback, MANGO no ha de reemborsar l’import abonat mitjançant l’esmentat cupó cashback. En cas de devolució d’una part d’articles adquirits mitjançant cupó cashback, MANGO ha de reemborsar la part proporcional del preu de les peces tornades. En cas de fer canvis per articles amb una altra referència o en cas de fer canvis de color d’articles abonats mitjançant cupó cashback, no s’aplica el descompte efectuat pel cupó cashback i s’ha d’abonar la diferència de preu quan es faci el canvi esmentat. El descompte del cupó cashback s’aplica exclusivament a canvis per articles amb la mateixa referència i a canvis de talla de la mateixa referència. MANGO es reserva el dret de modificar els terminis d’emissió del cupó cashback. En aquest cas, el client serà informat dels nous terminis i/o condicions, així com de la cancel·lació de la promoció.

(2)Amb la teva Mango Card gaudiràs d’un 10% de descompte immediat en la teva primera compra. El titular de la Mango Card rebrà un email a l'adreça de correu electrònic indicada en la sol·licitud per beneficiar-se del descompte en la primera compra abonada amb la seva Mango Card a qualsevol botiga Mango a Espanya. Descompte no vàlid a MANGO.COM ni a MANGOOUTLET.COM..Targeta emesa per Sabadell Consumer Finance, S.A.U., subjecte a la seva autorització i a les condicions de la Mango Card. Promoció oferta conjuntament per Sabadell Consumer i Mango.

 

Avantatges financers

A botigues Mango i Mango.com

 • Mes següent
  El càrrec es realitzarà el mes següent a la compra, sense interessos.
 • 3 mesos sense interessos
  Si l'import de la teva compra és igual o superior a 60€, podràs ajornar el pagament 3 mesos sense interessos.(TIN 0%, TAE 0%) (1)
 • 6 mesos sense interessos
  Si l'import de la teva compra és igual o superior a 120€, podràs ajornar el pagament fins a 6 mesos sense interessos. (1)
 • Pagament Habitual
  Es realitzarà segons la forma de pagament habitual de la teva targeta en compres no fraccionades a Mango i compres fora de Mango.
  • Quota fixa mensual
   Podràs decidir quina quantitat pagar al mes: 20€, 80€ o 200€ o l'import que triïs. (2)
  • Fi de mes
   El càrrec es realitzarà al final del mes.

A altres botigues:

 • Pagament Habitual
  Es realitzarà segons la forma de pagament habitual de la teva targeta en compres no fraccionades i compres fora de Mango. (mínim: 20 € o 3% del saldo disposat, dels dos imports el que sigui superior).
  • Quota fixa mensual
   Podràs decidir quina quantitat pagar al mes: 20€, 80€ o 200€ o l'import que triïs. (2)
  • Fi de mes
   El càrrec es realitzarà al final del mes.

 

(1)Oferta financera realitzada per Sabadell Consumer Finance, S.A.U. i subjecta a la seva aprovació. Exemple representatiu: per a 3 mesos, import mínim de compra de 60€; per a 6 mesos, import mínim de compra de 120€. Exemple: per a una compra de 120€ s’abonaran 6 quotes de 20€. Import total endeutat: 120€ (TIN 0%. TAE 0%).

(2)Mínim: 20 euros o 3% saldo disposat, dels dos imports el que sigui superior. Per a un suposat import de 300 euros a pagar en 12 quotes mensuals de 27,50 euros aplicant un tipus d'interés nominal del 18,00% anual (19,53% TAE), l'import total a pagar seria 330,00 euros. 

Descomptes a hotels

B the travel brand

Gaudeix dels següents descomptes:

 • 7% de descompte en paquets vacacionals i determinades navilieres reservant amb 60 dies d'antel·lació.
 • 5% de descompte en paquets vacacionals i creuers
 • 7% de descompte en Caixes d'Experiència Pla B. 

Només cal que mostris la teva Mango Card al realitzar la teva reserva a qualsevol agència B the travel brand.

*No aplicable a taxes, assegurances, visats i despeses de gestió. No compatible amb altres ofertes, promocions o programes de fidelització en els que participi B the travel brand.

NH Hoteles

Viatjar amb la Mango Card està de moda! Aconsegueix d'un 8% a un 15% de descompte a Hotels NH a Espanya, Portugal i Andorra.

Abans de realitzar la teva reserva, és necessari que sol·licitis el número de referència. Per fer-ho, envia un correu electrònic a tarjeta.mango@mango.com i indica el teu nom complet i el número de la teva Mango Card.

Per realitzar reserves, truca al 902 115 116 i informa del número de referència per a gaudir del descompte.

*Descompte aplicat sobre la millor tarifa flexible i subjecte a disponibilitat. Validesa fins al desembre del 2017.

Roc Blanc Hotels

Gaudeix de fins el 20% de descompte* a l'Hotel Roc Blanc situat a Andorra i a l'Hotel Termes de Montbrió a la Costa Daurada:

 • En estàncies en règim d'habitació i esmorzar
 • Als Spas Termals: Programes i Serveis a la Carta de Salut i Bellesa i Benestar
 • A l'entrada a l'Espai Lúdic Termal Aquatonic de Tarragona

Abans de realitzar la teva reserva, és necessari que sol·licitis el número de referència. Per fer-ho, envia un correu electrònic a tarjeta.mango@mango.com i indica el teu nom complet i el número de la teva Mango Card.

Per realitzar les teves reserves truca al 00 37 687 14 00 o envia un correu electrònic a hotelrocblanc@rocblanchotels.com i informa del número de referència per a gaudir del descompte.

20% de descompte de diumenge a divendres (ambdós inclosos) i 10% de descompte els dissabtes, ponts i de Nadal a Reis. Descomptes aplicables a l’Hotel Roc Blanc sobre la tarifa pública (no sobre ofertes, packs ni tarifes no reemborsables a la web). Aplicables a l’Hotel Termes Montbrió sobre la tarifa pública i sobre les ofertes i packs existents a rocblanchotels.com. (no sobre tarifes no reemborsables). Cal presentar la identificació en el moment del check-in a l’hotel. 

H10 Hotels

Viatja amb la teva Mango Card! Aconsegueix un 7% de descompte sobre la nostra millor tarifa disponible a H10 Hotels

Abans de realitzar la teva reserva és necessari que sol·licitis el codi d'identificació. Per fer-ho, envia un e-mail a tarjeta.mango@mango.com i indica el teu nom complet i el número de la teva Mango Card.

Per realitzar la teva reserva truca al 902 100 906, envia un e-mail a enreservas@h10hotels.com o accedeix a www.h10hotels.com i informa del número de referència per a gaudir del descompte.

Rusticae

Amb la Mango Card gaudeix dels següents avantatges a Rusticae:

 • Fins a -15% en una selecció de 60 hotels Rusticae (no vàlid a Setmana Santa, ponts i festius). Aquest descompte està subjecte a disponibilitat i a la política de vendes de cada establiment.
 • -10% en la tarifa prepagament (tenint en compte la política de cancel·lació de l’hotel) reemborsable en targeta moneder.
 • -10% en la compra de Targetes Regal Rusticae* a través de la botiga online Rusticae.

Abans de realitzar la teva reserva, és necessari que sol·licitis el teu codi promocional. Per fer-ho envia un correu electrònic a tarjeta.mango@mango.com i facilita el teu nom complet i el teu número de Mango Card.

*Excepte en Targeta Experiències i Moment Rusticae. Promoció vàlida fins al desembre del 2017. Consulta les condicions de reserva de Rusticae. 

Descomptes a balnearis

Balneario Archena

Gaudeix d'un -15% als següents serveis:

 • Programes amb allotjament en balneari per a dos d’1 a 3 nits. Programas con tratamiento a partir de cuatro noches. No vàlid per a ponts, Setmana Santa i Nadal. 
 • Millor tarifa disponible:
  Gaudeix de les millors tarifes disponibles en allotjament i règim alimentari. Excepte promocions d’última hora.
 • Tractaments balneoterapèutics:
  No vàlid per a programes de tractament d’1, 2 i 3 dies en Termalsalud i/o Bellesa.
 • Sobre tarifes oficials de dia complet: 
  En spa, piscines termals i circuit termal balnea.
 • -15% addicional per a reserves amb allotjament amb més de 30 dies d’antelació

Per gaudir dels descomptes i condicions especials, serà imprescindible notificar que la reserva es fa a nom d'un titular de la Mango Card en el moment d'efectuar la reserva, així com acreditar-ho a l'arribada. Vàlid pel titular, cónjugue, pares i fills sempre que vagin acompanyats del titular o en portin l'identificació.

*No és vàlid per a promocions especials com Escapeterapia, Archena sensacions i Mig dia, tarifes nocturnes i altres serveis com restaurant o pàrquing. Tampoc s'aplicarà el descompte en cas d'existir una altra promoció en la data de la reserva. 

Termas Pallarés

-10% sobre la millor tarifa disponible en qualsevol programa d’allotjament o balneari*. Aplicable qualsevol època de l’any i tots els dies de la setmana.  

*El balneari actualitza les seves ofertes periòdicament i és sobre aquestes ofertes puntuals sobre les que s'aplicarà el 10% de descompte, exceptuant aquelles que siguin de programes subvencionats o organitzats per tercers.

Aire de Sevilla · Aire de Barcelona · Aire Vallromanes · Aire Almería

10% de descompte* a tots els serveis oferts per Aire de Sevilla, Aire de Barcelona, Aire de Vallromanes i Aire de Almería, així com als Packs Regal (sense limitació d'horaris).

Per aconseguir el teu codi promocional envia un correu electrònic a tarjeta.mango@mango.com indicant el teu nom i els 13 dígits de la teva Mango Card.

*Descompte no vàlid pels caps de setmana.

Descomptes en bellesa i salut

Birchbox

- 30% de descompte en les subscripcions trimestrals i semestrals.

Per aconseguir el teu codi promocional, envia un correu electrònic a tarjeta.mango@mango.com  tot indicant el teu nom i el número de la teva Mango Card.

Oh my cut!

Gaudeix d'un 10% de descompte als serveis de perruqueria en presentar la Targeta Mango.

Mostra la teva Mango Card en fer la reserva.

*Oferta vàlida als salons participants, de dilluns a dijous, no acumulable amb altres promocions ni amb la compra de productes.

The Body Shop

Per ser titular de la Mango Card, The Body Shop t'ofereix un 10% de descompte a qualsevol compra*. Consulta les botigues The Body Shop participants.

També pots gaudir del teu descompte a www.thebodyshop.es introduint el codi promocional al finalitzar la compra. Per sol·licitar aquest codi, envia un correu electrònic a tarjeta.mango@mango.com i indica el teu nom complet i el número de la teva Mango Card.

*Oferta no acumulable amb altres promocions. No inclou regals, productes de donació i novetats. Només botigues participants.

Las Termas de Ruham

Gaudeix d'un 20% de descompte* als nostres centres de bellesa, benestar i oci.

Mostra la teva Mango Card en fer la reserva.

*Descomptes en qualsevol tractament o servei de la carta general de preus. No és vàlid per a bonos, promocions, ofertes ni per a la carta Beauty Party.

Logo Pelostop

Pelostop

 • Una sessió de qualsevol zona per 19€.
  *Una única sessió i compra per persona.
 • -20% en els packs de cinc sessions.
  *Aplicable a totes les compres de packs cinc de qualsevol zona.

Mostra la teva Mango Card en fer la reserva.

*Ofertes no acumulables.Vàlid fins el 31/12/2017

Descomptes en oci

Revista Glamour

Subscriu-te a la Revista Glamour amb un exclusiu 40% de descompte en pagar amb la teva MANGO Card. Durant un any, cada mes rebràs la teva revista preferida de moda i bellesa per només 13 €.

Per gaudir d'aquesta oferta, envia un correu electrònic a tarjeta.mango@mango.com amb el teu nom i el número de la teva MANGO Card per tal de rebre el teu codi promocional exclusiu. Quan el tinguis, subscriu-te tot trucant al 902 535 557 o visitant Condé Nast.

*Oferta limitada a subscripcions al territori espanyol. No compatible amb altres promocions. Preu amb descompte segons el PVP a la portada.

Myentrada

Gaudeix de descomptes fins al 50%* en espectacles en exclusiva per titulars de la Mango Card.

Abans de realitzar la teva reserva, és necessari que sol·licitis usuari i contrasenya. Per fer-ho, envia un email a tarjeta.mango@mango.com i indica el teu nom complet i el número de la teva Mango Card.

Després, accedeix a www.myentrada.com a la zona exclusiva per Mango i omple-hi els camps d'usuari i contrasenya.

A més, podràs participar a sorteigs d'entrades en moments puntuals. Per a informació adicional, contacta amb info@myentrada.com o truca al 935 400 790 de 9h a 17h de dilluns a divendres.

*Consulta les condicions especials d'aquesta oferta a la zona exclusiva de Mango a www.myentrada.com

Pepecar

Per beneficiar-te de les millors tarifes de PEPECAR, tens dues opcions:

 1. Entra a www.pepecar.com i accedeix a la teva tarifa especial de Mango introduint-hi el codi promocional.
 2. Truca a Atenció al Client de Pepecar al 902 998 500 i marca l'opció 1. L'operador et guiarà durant el procés de reserva.

Per aconseguir el codi promocional, envia'ns un correu electrònic a tarjeta.mango@mango.com i indica'ns el teu nom complet i el número de la teva Mango Card.