Betalingsmetoder

Nyeste versjon: 16/07/2021

Betalingsmetoder

Du kan velge mellom forskjellige betalingsmetoder:

BANK- ELLER KREDITTKORT

Visa, Visa Electron, MasterCard eller American Express. Betaling med betalingskort eller American Express vil bli belastet i sanntid.

PAYPAL

For å betale via PayPal velger du denne betalingsmetoden og klikker på ‘Bekreft betaling’. Du vil da bli sendt videre til PayPal sin nettside for å fortsette med betalingen.

Sikkerhet

For Mango er sikkerheten ved online kjøp grunnleggende. Alle transaksjoner utføres via sikre betalingssystemer. Konfidensiell betalingsinformasjon oversendes direkte i kryptert format (SSL) til instansen.

Vi har GeoTrust SSL-sertifikater og sikkerhetssertifikatene for online transaksjoner: Verified by VISA og MasterCard SecureCode.

Kjøpsgrense

Av sikkerhetsårsaker tillates ikke kjøp for mer enn kr 12 000 eller mer enn 40 varer.